agentie de marketing online

Ai o afacere și

VREI SĂ TE ȘTIE TOT ORAȘUL?

6 Posibile Rezolvări la Problemele Tale

Am implementat pentru alte afaceri locale și a funcționat

Facebook Ads

Simplele postări pe Facebook nu sunt suficiente pentru a deveni cel mai cunoscut. Ai nevoie de reclame.

Google Ads

Afacerea ta nu există dacă nu apari în primele 3 poziții în căutări. Noi te ajutăm azi să ajungi acolo!

Google Maps

Nu este de ajuns doar să apari pe google maps. Trebuie să fii primul. Vom face acest lucru pentru tine!

Design

Cu siguranță ai nevoie de design care vinde. Putem face acest lucru pentru tine!

Video

Video-urile vând cu minim 30% mai bine decât orice design. Tu te promovezi prin video? Noi vom face asta pentru tine!

Strategie

Ideile nu sunt suficiente, dacă acestea nu au la bază un plan bine pus la punct. Când vine vorba de strategie în promovarea online, SUNTEM CEI MAI BUNI!

Despre mine

Cristinescu Marian

Sunt CEO Marketos și un mare susținător al mediului antreprenorial.

Ajut companiile să își clarifice strategia, mesajele și reclamele online, astfel încât clienții să se implice și să cumpere mai mult.

Cristinescu Marian

Răspunsuri la posibile întrebări

Pot să lucrez cu Marketos?

Doar pentru că suntem o agenție de marketing digital din Timișoara, nu înseamnă că nu îți putem ajuta afacerea oriunde te afli în România și oriunde se află publicul tău în lume. Derulăm campanii la toate nivelurile și înțelegem pe deplin nevoile și provocările legate de conducerea unei afaceri!  Experiența noastră pe un spectru larg de platforme de marketing digital înseamnă că avem experiența și know-how-ul necesar pentru a face treaba.

Ce vă face diferiți față de alte agenții?

Valorile noastre de bază ne fac diferiți. Nu ne este teamă să ne integrăm în echipa ta, să ne implicăm în afacerea ta, să căutăm provocări de afaceri și să oferim rezultate pozitive care au un impact real asupra rezultatelor tale. Ne mândrim cu faptul că suntem cei mai mari campioni ai afacerii tale, deoarece suntem cu adevărat pasionați de lucrul cu IMM-urile.

Cât durează o colaborare?

Ne stabilim termenele de 3 sau 6 luni, astfel încât să avem suficient timp pentru a obține rezultate și pentru a executa planul personalizat pe care îl elaborăm pentru tine. Cu toate acestea, avem clienți care sunt alături de noi de mai mulți ani datorită abordării noastre proactive și personalizate. Relațiile pe termen lung duc la cele mai bune succese, deoarece căutăm împreună provocări și soluții de afaceri.

Nu sunt sigur unde să mă promovez - Mă puteți ajuta?

Absolut! Fie că știi exact unde trebuie să completezi lacunele, fie că ai nevoie de o revizuire completă, te putem ajuta.


Aici, la Marketos, înțelegem că s-ar putea să nu ai resursele necesare pentru a investi imediat în toate canalele. Putem crea o strategie digitală personalizată pentru brandul tău și în conformitate cu KPI-urile pe care le stabilim împreună. Acest document va prezenta un plan strategic al activității, testelor și optimizărilor pe care le vom face în fiecare lună și va evidenția, de asemenea, când ne așteptăm să introducem noi canale și să valorificăm oportunități mai mari.  Programează-te pentru o convorbire video pentru a contura ceea ce dorești să obți și pentru a afla mai multe!

Ce experiență aveți

Deși nu suntem în industrie de atât de mult timp ca unii dintre concurenții noștri, noi credem că acesta este un lucru bun. Suntem deschiși la idei noi și am investit în talentul nostru experimentat pentru a oferi cele mai bune servicii pentru toți clienții noștri.  Pentru a vă face o idee mai bună despre acest lucru, citiți studiile noastre de caz, deoarece acestea vorbesc pur și simplu de la sine!

Care este cel mai mare client al vostru?

Bugetele de marketing administrate lunar, depășesc 100 000 Euro/lună cheltuite, iar cel mai mare client al nostru cheltuie peste 20000 Euro/lună pe reclame Facebook și Google.

HAI SĂ DISCUTĂM 15 MINUTE

Sau poți suna la
0747 099 238


Copyright © Marketos. Toate drepturile rezervate.