Te ajutăm să-ți crești  rapid numărul de pacienți. Soluții Testate.

Ai o clinică sau un cabinet medical și dorești mai mulți pacienți? Folosim soluții testate în domeniul medical de:

Promovare Facebook

Realizăm campanii de promovare tip imagini, video, carousel, toate gândite pentru ca tu să ai cele mai bune rezultate. Soluții testate.

Promovare Google

Vei apărea primul în căutările pe Google. Ne ocupăm și de Google Maps și Waze pentru ca tu să beneficiezi de maximă vizibilitate. Soluții testate.

Chat Bot

Folosim mesaje personalizate care se declanșează automat în funcție de răspunsuri și care au rezultate incredibile pe segmentul medical. Soluții testate.

prezenta pe internet

Este absolut necesar să te promovezi

Ești mulțumit cu numărul de pacienți pe care îi ai?

Astăzi, numărul celor care aleg medici, clinici, de acasă, cu ajutorul online-ului este tot mai mare. Cine nu face trecerea din offline în online și cine nu știe să se promoveze riscă să cadă în prăpastie.

Te putem ajuta cu site-ul, cât și cu toată partea de promovare online.

soluția noastră este testată

Deja facem acest lucru pentru clinici și medici

Soluțiile noastre de promovare sunt deja testate cu succes în domeniul medical. Hai să ne auzim la un telefon și îți vom arăta cum poți avea și tu mai mulți pacienți.

Solutie Testata

Tratezi o boală, câștigi, pierzi. Tratezi o persoană, îți garantez că vei câștiga, indiferent de rezultat...Dacă lumea află că tu faci asta vor veni la tine.

Depășește concurența

Anul 2021 va fi anul creșterii accelerate a afacerilor care au promovare online

În anul 2021 tot mai multe afaceri vor continua să migreze online. Orientărea accelerată a populației către acest mediu te obligă să fii și tu prezent și te forțează să depășești concurența.

Acum poți face acest lucru. Am dezvoltat o metodologie unică (Metodologia CMO) care s-a dovedit că odată ce este pusă în aplicare are rezultate incerdibile. Metodologia are la bază 3 piloni de creștere: rată de conversie, trafic și retenție.

Avem Soluția

Nu ești sigur/ă de unde să începi

Nu îți fac griji. Vom analiza provocările și îți vom recomanda oricare dintre tehnicile care vor avea cel mai mare și cel mai rapid impact. Află cum îți putem crește numărul de pacienți și reputația:

programeaza te

Ești pregătit/ă să crești numărul de pacienți?

Pentru o perioadă limitată, marketos.ro oferă GRATUIT 30-minute consultanță unde îți vom dovedi cum îți putem crește rapid numărul de pacienți. Vom discuta despre:

© Copyright Marketos.ro.  Toate Drepturile Rezervate.

Book Your FREE 30-min Strategy Call Now

Enter your details below to get instant access to [enter lead magnet name here]

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close