CÂȘTIGĂ SERVICII DE PROMOVARE ONLINE ÎN VALOARE DE 4000


Află rapid dacă te califici pentru un pachet de servicii de promovare online în valoare de 4000 de euro efectuate de 2 dintre cei peste 11 specialiști Marketos acreditați

ULTIMELE 48 DE ORE - 4 locuri disponibile din 10

Partener Facebook agentie de marketing online Marketos
Partener Google agentie de marketing online Marketos
Partener Digital Marketer agentie de marketing online Marketos
Partener Shopify agentie de marketing online Marketos

Bună, sunt Silvia, Specialist Digital Marketing la Marketos, agenție de promovare online focusată pe creșterea accelerată a afacerilor. Marketos a oferit în 2020, 15 pachete de servicii de promovare online gratuite, timp de o lună, în valoare de peste 60000 Euro.

Ce vei primi:


Strategie de marketing multichannel focusată pe creștere - în valoare de peste 1000

Vom folosi Marketing la 360 °, o strategie multichannel care ne permite să profităm de toate instrumentele pe care le avem la dispoziție (inclusiv SEO, promovare Google, promovare Facebook, optimizare rată de conversie, email marketing și automatizări etc.) să le implementăm pentru a-ți atinge obiectivele și să le măsurăm pentru a-ți optimiza performanța.


Creștere care se vede din prima lună

Strategiile Marketos sunt focusate pe 3 piloni: trafic, rate de conversie și retenție. Lucrând la toate 3, în același timp, rezultatele apar de regulă chiar din prima lună.


Analiză, Setări Cont Google Ads + Realizare Campanii - în valoare de peste 1500

Vom analiza contul tău de promovare Google, vom face optimizări și vom realiza minim 2 campanii. În cazul în care nu ai cont de promovare Google, vom face noi setările.

*nu sunt incluse costurile cu valoarea reclamelor care se plătesc la Google


Analiză, Setări Cont Facebook Ads + Realizare Campanii în valoare de peste 1500

Vom analiza contul tău de Facebook Business, vom face optimizări și vom realiza minim 3 campanii. În cazul în care nu ai realizat niciodată campanii Facebook, ne vom ocupa noi de setare Pixel, Audiențe și Realizare Campanii.

*nu sunt incluse costurile cu valoarea reclamelor care se plătesc la Facebook

Am avut rezultate excelente cu Marketos. Marian și echipa sa sunt extrem de concentrați pe obiectivele noastre, iar comunicarea este excelentă.

Obiectivul nostru la începutul anului 2020 a fost să avem o creștere de aproximativ 30%. Suntem foarte mulțumiți că am atins o creștere de peste 90% a cifrei de afaceri, mai ales în pandemie.

Eduard

Bebeke.ro

CÂȘTIGĂ SERVICII DE PROMOVARE ONLINE ÎN VALOARE DE 4000

EXTRA BONUS PENTRU TOȚI PARTICIPANȚII

 Strategie de Email Marketing și Automatizări

Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Regulament

© Copyright Marketos.ro.  Toate drepturile rezervate.

50% Complete

GET MY BEST SELLING BOOK - FREE

Enter your details below to get instant access to [enter lead magnet name here]

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close
>