Agenție PPC - Realizăm Campanii de Publicitate Plătită pe Google și Facebook

Generează vânzări mai multe și lead-uri mai bune cu o strategie de marketing PPC inteligentă

Serviciile noastre PPC pe Google și Facebook obțin lead-uri și vânzări mai bune pentru afacerea ta

O campanie PPC (pay per click/plătești pe clic) puternică îți va aduce rezultate aproape instantanee. Serviciile noastre premium de gestionare a PPC îți vor plasa afacerea în fața consumatorilor potriviți pe Google, Facebook și alte site-uri cu trafic ridicat.

Marketos este o agenție certificată Google, iar acest lucru se poate verifica AICI.

Crești conversiile cu serviciile noastre de management PPC

Noi nu ne limităm doar la gestionarea campaniei Google Adwords. Lucrăm cu tine sau echipa ta pentru a crea o campanie PPC strategică și orientată spre țintă, care să îți aducă cel mai bun profit. Nu doar aduci mai mulți clienți potențiali, ci și mai multe vânzări.

Servicii PPC bine puse la punct

Comparativ cu alte canale, marketingul pay-per-click îți permite să controlezi peste 100 de factori, oferindu-ți un control precis asupra celor care îți văd afacerea.

Atinge publicul țintă cu Marketos PPC.

Nu îți promova brandul oriunde doar pentru ca toată lumea să îl vadă. Arăta-le valoarea brandului celor cărora le pasă cel mai mult cu ajutorul campaniilor PPC, ceea ce duce la obținerea de clienți potențiali de calitate superioară cu costuri mai mici.

Cât Costă Managementul PPC?

Abordarea noastră de gestionare a PPC este foarte directă, iar prețurile noastre reflectă acest model simplu și eficient din punct de vedere al costurilor, care are două componente:
Set Up Fee: Vom percepe o singură taxă, o singură dată, pentru a vă crea campania publicitară.
Management Fee: În fiecare lună, echipa noastră de marketing va urmări performanța campaniei dvs. publicitare și va rafina parametrii pentru a obține rezultate din ce în ce mai bune. Pentru bugete mai mici, sub 5.000 de euro pentru cheltuieli media, percepem un tarif fix de 495 de Euro pe lună pentru fiecare canal. Pentru campaniile de 5.000 de euro și peste, percepem un comision de 15% pe lună sau trecem pe un model performance marketing.

Rezultate PPC Marketing

www.travelplanner.ro

Una din cele mai mari agenții de turism din România cu peste 20.000 de reviewuri reale. A avut o creștere a cifrei de afaceri de peste 80%.

Ajutăm afacerile B2B și B2C dintr-o gamă largă de industrii să depășească orice tip de provocare, să își crească veniturile și să își dezvolte companiile dincolo de ceea ce credeau că este posibil.

www.bebeke.ro

Creștere a cifrei de afaceri de 91% în primul an de la preluare

Ajutăm afacerile B2B și B2C dintr-o gamă largă de industrii să depășească orice tip de provocare, să își crească veniturile și să își dezvolte companiile dincolo de ceea ce credeau că este posibil.

Recunoscută ca cea mai bună agenție PPC din Timișoara

Alege Serviciile Noastre PPC

Sună-ne fără obligații pentru un plan PPC personalizat care să funcționeze pentru brandul tău.

Cum Obține Rezultate Managementul Nostru PPC

Ne punem în mișcare pentru a-ți oferi cel mai bun ROI pentru orice strategie PPC. Fie că ai nevoie de noi pentru a pune la punct o campanie existentă sau pentru a începe de la zero, echipa noastră se asigură că fiecare leu, euro, dolar cheltuit îți aduce randamentul de care ai nevoie. În acest moment administrăm cu succes bugete de peste 250.000 Euro pe lună cheltuite pe Google și Facebook.

Cercetare Amănunțită a Cuvintelor Cheie

Ne asigurăm că anunțurile aduc clienții care convertesc, folosind cercetări amănunțite, testări ale paginilor de destinație și multe altele.

Optimizare și Design Pagini de Destinație

Nu numai că îți oferim anunțurile potrivite, dar îți oferim și pagina de destinație potrivită. Paginile noastre de destinație îți vor maximiza rata de conversie a clienților.

Testare Continuă și Cuprinzătoare

Mai degrabă decât să îți urmezi instinctul, urmează procesul nostru riguros de testare. Aflăm ce funcționează și ce nu funcționează, maximizând eficiența PPC.

Acoperim mai mult decât Google Ads și Facebook Ads

Search

Plătiți pentru a apărea în fruntea unui motor de căutare pentru a atrage clienți care sunt deja interesați de produsul dumneavoastră.

Shopping

Te plasezi chiar în fața consumatorilor activi și în fața comepetitorilor atât pe Google Search cât și în Google Shopping.

Display

Maximizați notorietatea mărcii și stimulați conversiile prin integrarea anunțurilor dvs. direct în cele mai populare site-uri de pe internet.

Retargeting Ads

Economisiți cheltuielile de marketing prin aducerea înapoi a conversiilor anterioare cu tactici de retargetare testate și adevărate.

Publicitate Instagram

Obțineți publicitate eficientă în social media pe platforme populare precum Facebook și Instagram, toate la același preț.

Raportare Custom

Primiți analize complete în fiecare săptămână direct în emailul dvs., pentru a vedea încotro se îndreaptă cheltuielile dvs.

Programe Conversie

Avem o suită de analize, sondaje și alte instrumente care ne ajută să perfecționăm pâlnia de conversie.

Urmărire Robustă

Țineți evidența cuvintelor cheie, a anunțurilor și a paginilor de destinație care aduc trafic pe site-ul dvs. web.

De ce clienții aleg agenția noastră de marketing digital

Când vine vorba de executarea unei campanii PPC eficiente, este esențial să aveți nu doar experiență, ci și certificarea corespunzătoare. Marketos este mândră să dețină toate certificările necesare în PPC, iar echipa noastră este dedicată educației continue în acest domeniu în continuă evoluție.
  • Membrii echipei noastre sunt experți în toate canalele PPC necesare și sunt dependenți de analiză.
  • Construim pâlnii de vânzări personalizate, călătorii ale cumpărătorului și strategii de marketing cuprinzătoare care se integrează perfect în fiecare campanie PPC.
  • Suntem experți în Google și Facebook.
  • Avem portofoliul pentru a arăta rezultatele noastre stelare de PPC pentru alți clienți.
  • Vă economisim costul pe clic prin găsirea unor modalități creative de a valorifica promovarea.

Dacă ești gata să îți construiești următoarea campanie de marketing PPC pe Google și Facebook, contactați-ne pentru a primi o ofertă PPC fără obligații.

În timpul evaluării noastre, vom analiza:

  • Datele din Google Analytics
  • Rezultatele actuale pe conturile de Google și Facebook
  • Bugetul (cost per lead/cost per click)
  • Performanța paginilor de destinație și a site-ului
  • Rata de conversie actuală (sau planificată)

Campaniile noastre de PPC și de retargeting de nivel înalt se dovedesc a fi eficiente încă de la început și avem un palmares extraordinar în ceea ce privește reducerea costurilor pe click pentru clienții noștri.

Servicii dincolo de managementul nostru PPC

WEB DESIGN & UX

WEB DEVELOPMENT

Marketos oferă o combinație de servicii de marketing digital orientate spre obținerea celor mai bune rezultate semnificative.

FAQ

Cele mai întâlnite întrebări legate de Publicitatea Platită, PPC

Ce tip de afaceri ajutați?

Ajutăm o mare varietate de afaceri din toate industriile. Am ajutat clienții noștri să depășească orice tip de provocare. Ajutăm magazine mari de comerț electronic cu vânzări de milioane de Euro și $ din SUA, Germania, Austria și Elveția, dar majoritatea clienților noștri din România sunt afaceri mici și mijlocii, cu venituri cuprinse între 0,5 și 5 milioane de euro pe an.

Efectuați design și dezvoltare de magazine online și site-uri web?

Absolut. Testăm performanța site-ului dvs. existent în raport cu standardele și cele mai bune practici din industrie. Dacă descoperim că există discrepanțe în ceea ce privește performanța site-ului, vom sugera cu siguranță o reproiectare a site-ului. De asemenea, facem și migrări de platformă la scară largă. Împreună cu agenția partenera Epoint.at oferim o gamă complexă de soluții web.

Oferiți o garanție pentru serviciul de Publicitate Plătită, PPC?

Asigurarea liniștii clienților noștri este de o importanță capitală. Ca o prioritate, ne susținem munca noastră cu o garanție rar, dacă nu chiar niciodată, oferită în industria de marketing digital. Vă rugăm să programați o consultație pentru a afla mai multe despre pachetul nostru special, în cadrul căruia preluăm proiectul dvs. la jumătate din bugetul convenit, până când atingem KPI-urile dvs., moment în care revenim la onorariul lunar normal. Acest serviciu se poate aplica doar conturilor care au istoric sau care respectă anumite criterii pe care le vom discuta în apelul telefonic.

Care este avantajul să-ți angajezi propria ta agenție de marketing?

În primul rând, clienții noștri au încredere în noi și avem un palmares de proiecte de succes (pentru mai multe detalii, consultați portofoliul nostru și studiile de caz). Oferim clienților noștri o garanție cu adevărat fără precedent. Suntem specializați în marketingul digital. Acest lucru înseamnă că veți obține un efort de marketing cu adevărat cuprinzător, completat de experți în SEO, PPC, conținut, publicitate, strategie de afaceri, design și dezvoltare web și multe altele. Suntem transparenți și răspunzători față de dumneavoastră, clientul, la fiecare pas.

Ce cuprind serviciile de PPC?

Serviciile de PPC de publicitate plătită cuprind servicii de promovare Google, atât pe zona de Google Search, cât și de Google Shopping, Google Display și Youtube. De asemenea sunt incluse toate serviciile de promovare pe Facebook și Instagram.

Cât durează până obțin primele rezultate?

În timp ce anumite canale de marketing necesită mai mult timp pentru a se dezvolta, dar oferă un flux constant de trafic calificat (gândiți-vă la SEO), alte căi oferă rezultate rapide (gândiți-vă la PPC). Ținând cont de acest lucru, soluțiile pe care le-am implementat în cadrul proiectului dvs. particular vor determina în cele din urmă cât de repede veți începe să vedeți rezultatele. În medie, clienții noștri din domeniul comerțului electronic văd, de obicei, rezultate reale începând cu aproximativ 90 de zile, și mai devreme în cazul campaniilor PPC.