Oferim servicii complete când vine vorba de online

Nu contează ce problemă ai, dacă vine vorba de online, noi suntem aici să te ajutăm! Marketos asigură servicii dedicate care garantează randamente crescute ȋn creșterea traficului și creșterea conversiilor.

Social Media Marketing

Urmărim relații bazate pe transparență, perseverență, încredere reciprocă și integritate cu angajații, clienții și alți parteneri de afaceri.

Echipa noastră de specialiști oferă în mod constant rezultate remarcabile, combinând idei creative cu experiența noastră vastă. Vă putem ajuta să vă construiți o relație durabilă și semnificativă cu clienții dvs., prezența și engagementul cu  brandului dvs. va crește.

Lucrăm în domenii atât de diverse precum optimizarea pe motoarele de căutare, social media marketing, marketingul prin e-mail, vânzări digitale, ads, creare siteri și multe altele.

9

Ani în marketing

50k €

Ads administrate lunar

376

Email Campaigns

87

Prima pozitie în Google

100+

Website-uri create

400+

Campanii SEO

100+ Clienți serviți

1000+ Ads-uri

5mil + Emailuri trimise

+1,200 Cești de cafea

MISIUNEA NOASTRĂ

Să devenim cea mai respectată agenție de marketing din România. Vrem să schimbăm modul în care firmele vorbesc, ascultă și împărtășesc în online.

Pasionați de clienții noștri

Lucrările noastre de marketing digital vorbesc de la sine. Oferim un serviciu remarcabil, personalizat pentru fiecare dintre clienții noștri - mari sau mici.

Audit GRATUIT pentru afacerea ta online

Echipa noastră este gata să analizeze afacerea ta online. Îți vom da câteva indici despre cum îți poți crește traficul, numarul de clienți, cum să Maximizezi profitul și multe altele. Completeaza formularul de mai jos și nu vei fi dezamagit!

Nu uita, este totul gratuit!