Asigurăm Scalare Rapidă și Marketing Inteligent.

Marketos este o agenție de marketing online din Timișoara formată dintr-un grup de persoane pasionate și entuziasmate să ajute afacerile să-și creeze un impact cu clienții lor.

Agenție de Marketing din Timișoara

Soluții de marketing proactive și eficiente

Marketos a fost creat cu convingerea că micul poate fi și puternic și că pașii mici și consecvenți vor duce la succes. Secretul din spatele magiei noastre de marketing nu este deloc mistic, de fapt, ne mândrim cu faptul că suntem niște specialiști în marketing care distrug standardul, bazându-ne pe date și concentrându-ne pe oameni. Munca noastră și realizările noastre pe toate canalele se datorează faptului că funcționăm ca o extensie a propriei tale echipe.

Cunoscându-ți afacerea, înțelegându-ți publicul și ceea ce contează cu adevărat pentru tine, este modul în care obținem rezultate incredibile.

Suntem mai mult decât o simplă agenție de marketing; misiunea noastră este să te sprijinim. Și suntem obsedați de succesul afacerii tale.

 

De ce să ne alegi ca agenția ta de marketing digital?

Transpareță

Marketos crede în relații deschise și oneste cu toți partenerii noștri. Oferim actualizări periodice, acordând o atenție egală motivelor din spatele celor mai mari succese ale afacerii tale, precum și oricăror domenii care ar putea fi îmbunătățite. Vei ști exact pe ce ne petrecem orele și unde se duc banii - pentru că știm că mai ales pentru o afacere, nu cresc în copaci.

Proactivi

Deși suntem una dintre agențiile de marketing digital de top din Timișoara, prioritatea noastră este întotdeauna creșterea și realizările afacerii tale. De aceea, nu credem în a ne odihni pe lauri. Vi se va atribui un manager de cont dedicat, ales dintre experții noștri în funcție de cerințele tale. Aceștia vor fi forța motrice care va elabora strategii și va alimenta campaniile tale zi de zi și lună de lună.

Flexibili

Agențiile de marketing digital vă vor spune că sunt obsedate de tendințe. Dar tendințele sunt semnificative doar dacă sunt relevante. La Marketos, pentru că suntem partenerul tău și suntem investiți, suntem obsedați de afacerea ta. Suntem conduși de succes, adaptând campaniile și ideile creative în consecință. Așadar, dacă este în interesul tău să treci la o viteză mai mare pentru a profita de datele cheie ale comerțului electronic sau să te aventurezi pe o nouă platformă, suntem pregătiți să elaborăm strategii și să le executăm.

Vezi ce rezultate am avut pentru alte companii din România aici.

Folosim o strategie unică de marketing respecând Metodologia CMO testată cu succes. Îmbunătățirile de peste 100% sunt obișnuite.

Pentru tine putem realiza marketing la 360º

Singura soluție pentru a crește conversia, traficul și retenția

 

Pentru toate proiectele noastre realizăm strategii personalizate, coerente de promovare online și luăm în considerare toate canalele. Marketingul la 360 ° este o strategie multichannel și omnichannel care ne permite să profităm de toate instrumentele pe care le avem la dispoziție (inclusiv SEO, promovare Google, promovare Facebook, optimizare rată de conversie, email marketing și automatizări etc.)  să  le implementăm pentru a-ți atinge obiectivele și să le măsurăm pentru a-ți optimiza performanța. Această abordare ne conduce la crearea unei experiențe de brand, consistente pe toate canalele, care să atragă utilizatorii pe site (creștere de trafic),  odată ajunși pe site să îi transforme în clienți (creștere rată de conversie), iar experiența trăită să îi facă să își dorească să revină (creștere retenție).

Accesați pagina Metodologia Creșterii unei afaceri folosind marketingul online pentru a vedea procesul prin care evaluăm și dacă ne potrivim reciproc.

Clienții Nostri

Suntem mândri că am lucrat cu

Blogul Nostru

Rămâi la curent cu cele mai recente știri

Alege data și hai să discutăm