Promovare Instagram

Instagram are peste 1 miliard de utilizatori activi lunar în lume și peste 4.5 milioane în România, iar 90% urmăresc un cont de afaceri. Dacă brandul dvs. nu se promovează pe Instagram, pierde mii de interacțiuni zilnice cu potențiali clienți... Începeți.

Servicii de promovare Instagram cu rezultate excelente

Fie că doriți să vă dezvoltați marca, să conduceți oamenii către site-ul dvs, să generați clienți potențiali sau să obțineți vânzări, Instagram a devenit una dintre cele mai puternice platforme de publicitate de pe planetă și vă poate ajuta să vă atingeți toate obiectivele de marketing.

A face parte din familia Facebook înseamnă că Instagram vine cu o suită de instrumente și resurse avansate pentru a vă putea ajuta să vă dezvoltați afacerea. Marketos este o agenție specializată în promovarea pe Instagram, cu sediul în Timișoara.

Sunteți gata să începeți cu promovarea pe Instagram? Contactați-ne online pentru a discuta cu un expert în Instagram despre cum să obțineți mai multe venituri, followeri și engagement pe această platformă.

Te înțelegem - uneori vrei să vorbești direct la sursă. Pentru a vorbi cu un specialist în marketing digital despre serviciile noastre de marketing, nu ezitați să ne sunați la: +40 747 099 238

Ce includ serviciile noastre de promovare Instagram?

Când alegeți serviciile noastre de promovare Instagram pentru compania dvs., primiți o rezoluție la cheie pentru dezvoltarea, gestionarea și îmbunătățirea strategiei dvs. de promovare. În plus, veți putea să vă asociați cu o agenție care aduce peste 10 de ani de experiență în gestionarea campaniilor de promovare online.

Noi te putem ajuta cu:

1. Crearea unei strategii puternice de promovare pe Instagram

Vom colabora cu dvs. pentru a dezvolta o strategie robustă de marketing Instagram care va îndeplini obiectivele dvs. de afaceri.

2. Creșterea numărului de urmăritori

Vă putem ajuta să obțineți mai mulți urmăritori pe Instagram și să vă asigurăm că aveți conținutul potrivit pentru a-i menține implicați.

3. Colaborarea cu influenceri pentru a crește credibilitatea și încrederea

Construirea de relații cu influencerii poate fi o modalitate excelentă de a deschide noi oportunități de afaceri.

4. Crearea de conținut frumos care să iasă în evidență

Ne place să creăm conținut extraordinar care să atragă atenția asupra afacerii dvs.

5. Folosim inteligența artificială avansată pentru a cerceta strategiile publicitare ale concurenților

Chiar dacă vorbim doar de Instagram, noi analizăm cu diferite programe activitatea acestora online pe mai multe canale pentru a înțelege ce fac și ce putem face pentru ai depăși/

6. Gestionăm sumele cheltuite în mod strategic pentru a vă maximiza rentabilitatea. Avem grijă de banii dvs.

Uneori zgârcenia este bună, iar bugetul dvs. va fi cheltuit strategic, doar în acele locuri care aduc cele mai bune rezultate.

7. Monitorizăm și actualizăm setările contului pentru a asigura performanța promovării pe Instagram

8. Oferim rapoarte periodice pentru a vă menține afacerea actualizată

9. Și altele!

Dacă aveți întrebări despre planurile și livrabilele noastre de promovare Instagram, contactați-ne online.

De ce este Marketos unul dintre cei mai buni furnizori de servicii de promovare Instagram?

Prețuri transparente de gestionare a promovării pe Instagram

Credem că pentru a forma o relație puternică cu clienții noștri, trebuie să fim transparenți - și asta include prețuri de gestionare a promovării pe Instagram.

Vrem să știți imediat dacă serviciile noastre sunt potrivite pentru dvs. pe baza costurilor de gestionare a promovării pe Instagram și dorim, de asemenea, să vedeți defalcarea a ceea ce este inclus în fiecare plan.

Acest lucru creează, de asemenea, o rampă de conversație despre buget și despre ceea ce este inclus în fiecare dintre planurile noastre.

Obiectivele dvs. devin obiective noastre

Clienții noștri sunt considerați familie la Marketos. Pentru a obține cele mai bune rezultate posibile pentru afacerea dvs., facem din obiectivele dvs. obiectivele noastre și ne asigurăm că facem tot posibilul pentru ca toate campaniile realizate să atingă și chiar să depășească obiectivele propuse.

Când ești fericit, suntem fericiți.

Vă economisim timp prețios

Dacă sunteți în căutarea uneia dintre cele mai bune companii de promovare pe Instagram, Marketos este soluția. Nu vă vom ajuta pur și simplu să scrieți copiile și să dispăreați, ci vă vom ajuta în fiecare etapă a procesului de creștere.

Veți primi un manager de campanie dedicat, care vă va asculta și auzi solicitările, va elabora un plan de acțiune și vă va ține la curent cu succesul companiei dvs.

Vom dezvolta campania și strategia dvs., vom efectua cercetări și selecții avansate ale materialele și mesajelor care vor ajunge la public și vom efectua chiar o analiză a industriei dvs. pentru a ne asigura că vizăm persoanele potrivite.

Ne vom ocupa de toate redactările pentru campania dvs. publicitară, vom testa performanța reclamei și vom dezvolta și modifica în mod continuu materialele grafice care fac parte din campania dvs.

Când vine vorba de promovarea pe Instagram, avem totul sub control.

Oferim raportare ROI transparentă

Am menționat anterior importanța analizei rezultatelor anunțurilor dvs. pentru a ne asigura că generați cât mai multe conversii și cât mai mult trafic posibil.

Nu vă faceți griji - ne vom ocupa și de asta.

Vă oferim analize pentru campaniile dvs., realizăm multe teste A / B și ne asigurăm că întotdeauna campaniile dvs. sunt îngrijite și că rulează acelea care au performanță.

Vă vom informa cu privire la performanța campaniei dvs. la fiecare pas și vă vom oferi sugestii educate despre cum să procedați.

Creăm manual fiecare campanie doar pentru dvs.

Știm că fiecare afacere este diferită și asta înseamnă că fiecare afacere are nevoi diferite.

Asta înseamnă că fiecare campanie este realizată manual pentru a include elementele care vă interesează cel mai mult.

5 motive pentru care Promovarea pe Instagram este extrem de benefică pentru afacerea dvs.

Există mai multe motive pentru care ar trebui să luați în considerare adoptarea unei campanii de promovare pe Instagram. Nu numai că este o strategie eficientă pentru creșterea traficului către site-ul dvs., dar este rentabilă, extrem de direcționată și oferă rezultate rapide.

Dacă nu sunteți deja convins, să vorbim puțin mai mult despre fiecare.

1 miliard de utilizatori nivel Global și peste 4.5 milioane în România

Instagram a crescut exponențial în ultimele 18 luni și nu dă semne de încetinire. În România peste 1 milion de persoane intră zilnic pe Instagram, iar 90% dintre aceștia urmăresc branduri. Fiți și dvs. unul dintre ele.

Opțiuni diverse de promovare

promovare instagram

Cu reclame foto, reclame video, reclame carusel și story, există oportunități în continuă creștere de a plasa reclame.

Oferă rezultate rapide

Dacă căutați un alt motiv pentru a adopta o campanie de promovare Instagram, timpul necesar pentru a obține rezultate este fantastic. Vânzările apar de regulă din prima zi de la lansare.

Este hiper-targhetată

Utilizați aceleași funcții de targhetare care sunt disponibile pe Facebook. Astfel puteți ajunge lejer la publicul țintă.

Multe tactici de marketing vă permit să utilizați targhetarea pentru a ajunge la cei mai calificați clienți, iar promovare pe Instagram nu face excepție.

Crește veniturile

Anunțurile pe Instagram vă pot crește veniturile - pur și simplu datorită traficului crescut către site-ul dvs. web, eficienței paginilor de destinație și costului de gestionare cu promovarea pe Instagram.

Combinația acestor trei caracteristici cheie ale unui anunț pe Instagram vă permite să vedeți o creștere imensă a veniturilor pentru afacerea dvs. și rapid.

De ce ar trebui să lucrați cu o agenție de promovare Instagram?

Promovare pe Instagram este un proces continuu - nu este doar o strategie „stabiliți-o și uitați-o” care capătă impuls în timp, ci necesită ajustări constante pentru a vedea cele mai bune rezultate.

Dacă sunteți proprietarul unei companii care își petrece timpul plătind salarii, comandând inventar și gestionând o afacere, este puțin probabil să aveți timp să derulați o campanie complexă pe Instagram.

Aici intervin agențiile. Angajarea unei agenții de promovare pe Google (PPC) pentru gestionarea campaniei dvs. este una dintre cele mai inteligente mișcări de afaceri pe care le puteți face, deoarece probabil că nu veți avea tot timpul necesar pentru a vă administra campania PPC.

Consultați câteva avantaje suplimentare ale angajării unei agenții de servicii de management PPC mai jos.

Treceți peste investiția în pregătirea unui angajat pentru a fi alfabetizat în toate lucrurile ce țin de Instagram

Să ai un angajat foarte bun pe Instagram costă, iar de regula acestia nu sunt de găsit pentru că ei deja lucrează la alte agenții sau au propriile lor companii. Pregătirea unui angajat necesită timp și bani, iar nivelul acestuia trebuie testat de profesioniști. Promovarea pe Instagram nu este doar despre postat și pregăti conținutul, este foarte multa analiză de date.

Când angajați o agenție de servicii de gestionare Instagram, evitați să învățați sau să pregătiți pe cineva în Instagram și puteți doar să lăsați profesioniștii!

Vă economisește timp

Când angajați o agenție de promovare Instagram, aceasta vă economisește o grămadă de timp.

Vă amintiți cum am menționat că devenim un expert? Acest lucru necesită timp și, dacă dvs. sau unul dintre angajații dvs. intenționați să faceți acest lucru, va consuma multe ore.

Ca să nu mai vorbim, promovarea  pe Instagram este o strategie care trebuie monitorizată în mod constant și, dacă nu, este puțin probabil să vedeți rezultate.

Verificarea zilnică a unei campanii în timp ce conduceți o afacere poate fi o muncă dificilă, deci de ce să nu angajați pe cineva care să o facă pentru dvs.?

O campanie de succes se bazează pe mai multe elemente

Planificarea campaniei

Ne luăm timp la început pentru a vă înțelege afacerea, obiectivele, pentru a face față publicului țintă și pentru a descoperi cel mai bun mod de a aborda clienții noi și existenți pe Instagram.

Din datele analizate vom crea un plan de campanie clar și concis, care va îndeplini obiectivele dvs. de afaceri.

Drept la țintă

A face parte din familia Facebook înseamnă că Instagram vine cu o mulțime de moduri de a-ți găsi publicul țintă pe platforma lor. Dacă ați mai avut succes cu anunțurile de pe Facebook, publicitatea pe Instagram este o modalitate excelentă pentru a realiza un pas în față.

Datele dvs. sunt mai mari decât credeți

Instagram ne va permite să folosim listele dvs. de e-mail, listele de clienți și chiar un pixel de urmărire pe site-ul dvs. pentru a găsi mai mulți clienți pe Instagram.

Folosirea acestor date poate fi un mod foarte puternic de a găsi noi segmente de public pentru a vă dezvolta marca.

Odată ce avem acest lucru, putem chiar să aprofundăm aceste date și să le folosim pentru:

- A găsi clienți asemănători cu clineții deja existenți

- A segmenta persoanele care urmăresc peste 75% din videoclipurile de promovare

- A concentra anunțurile pe persoanele care petrec cel mai mult timp pe site-ul dvs. pentru a crește vânzările

- Și mult mai mult …

Testarea campaniei

Testarea reclamelor, a segmentelor de public și a obiectivelor publicitare este ceva care se face în mod constant pe parcursul progresului contului dvs. publicitar. Este important să alocăm o anumită sumă de buget pentru testare, astfel încât să putem găsi noi oportunități, să ne îmbunătățim rezultatele actuale și să depășim competitorii de pe piață.

Optimizare

Aceasta înseamnă îmbunătățirea performanței anunțurilor dvs. Instagram. Aceasta ar putea fi creșterea bugetului, modificarea direcționării, schimbarea creativității sau multe alte lucruri. Optimizarea se reduce într-adevăr la: care este obiectivul dvs.; care este performanța actuală a campaniei; și cum modificăm lucrurile pentru a ne menține în concordanță cu indicatorii KPI ai companiei dvs.

Scalarea campaniilor

Scalarea cu succes a unei campanii pe Instagram se reduce la date. Care este suma CPA vizată? De cât volum aveți nevoie? În ce zone ale țării putem vinde? Cât buget aveți la dispoziție? Folosind aceste date și datele colectate din contul de anunțuri putem realiza un plan de scalare pentru a aduce mai mult volum.

Întrebări frecvente

 

Cât costă promovarea pe Instagram?

Cât costă anunțurile Instagram? În medie, publicitatea Instagram costă între 0,20 și 20 Ron, în funcție de modelul de licitare. Pentru CPC sau cost-pe-clic, se plătește de regulă între 0,20 USD - 2 Ron per clic. Pentru CPM sau cost-pe-afișări, se poate ajunge și la 20 de lei pe 1000 de afișări.

Cât costă să aduci urmăritori/followers pe Instagram?

Se pot alege mai multe variante, de regula cele mai ieftine sunt giveawayurile și barterele cu diferiti microinfluenceri. Costul acestora poate fi și de 100 lei pentru 1000 de urmăritori.

Ce venituri îmi poate aduce promovarea Instagram?

Promovarea Instagram este foarte rentabilă. În România, în medie, afacerile sunt profitabile dacă fiecare leu investit produce vânzări de minim 4 lei.

Care este bugetul minim pentru promovarea Instagram?

Recomandăm un buget de minim 400-500 Euro pe lună pentru promovarea pe Instagram. Pentru sume mai mici rezultatele pot întârzia să apară rapid.

Avem suficientă experiență pentru a crea campanii câștigătoare de promovare online. Citește studiile noastre de caz.

Contactați-ne pentru o sesiune strategică gratuită

Dorim să vă dublăm afacerea online

Plătiți doar performanța