TE LUPȚI SĂ ÎMBUNĂTĂȚEȘTI TRAFICUL ȘI CONVERSIILE? TE AJUTĂM CU PROMOVAREA MAGAZINULUI ONLINE PENTRU SHOPIFY, MAGENTO, WOOCOMMERCE ȘI PRESTASHOP.

Agenție de Marketing eCommerce orientată Spre Creștere

PROMISIUNEA NOASTRĂ

Îți Ajutăm Magazinul Online să:

 • își crească traficul direcționat
 • genereze mai multe vânzări
 • își îmbunătățească conversia și valoarea medie a comenzii
 • crească numărul de achiziții repetate
 • își crească vizibilitatea mărcii

Rezultate medii generate pentru clienții noștri

2.5x

CREȘTERE TRAFIC

35%

CREȘTERE RATĂ DE CONVERSIE

32%

CREȘTERE VALOARE MEDIE A COMENZII

68%

CREȘTERE RECURENȚĂ

Afacerea ta de eCommerce va crește. Garantat.

Da, am spus garantat. Fără capcane sau trucuri. Dacă nu reușim să vă creștem traficul calificat și conversiile prin intermediul programelor de marketing selectate, nu plătiți. Este la fel de simplu ca asta.

Garanția noastră pune responsabilitatea pe umerii echipei noastre, oferindu-vă o sursă de presiune redusă și care vă eliberează de griji. Pentru a afla mai multe despre modul în care ne susținem munca, solicitați o analiză și o consultanță de marketing complet gratuite. Vă veți bucura că ați făcut-o.

Servicii de marketing eCommerce care transformă traficul în clienți plătitori

Magazinele de comerț electronic se confruntă cu multe provocări. Concurența este acerbă. Obținerea vizibilității, maximizarea conversiilor și realizarea tuturor acestor lucruri cu o marjă de profit respectabilă este o știință. În plus, există o multitudine de provocări care ar putea să vă interzică să vă îmbunătățiți singuri performanța site-ului:

 • Arhitectura site-ului dvs. web este prea costisitoare pentru a fi actualizată și/sau nu este scalabilă.
 • UX-ul magazinului de comerț electronic nu este ușor de utilizat (UX slab) sau nu este atractiv (din cauza unui design învechit).
 • Este posibil ca SEO-ul să fi fost realizat inițial de o companie SEO care nu are competențe, astfel încât site-ul nu își poate valorifica întregul potențial SEO.
 • Multiplele erori și bug-uri dăunează experienței clienților, încetinind site-ul și scăzând astfel poziția în clasamentul de căutare, cât și ratele de conversie.

O echipă eficientă de marketing pentru comerțul electronic te poate ajuta să rezolvi aceste probleme prin aplicarea unor ani de experiență în mai multe industrii și a unor tactici adaptate pentru a obține trafic, clienți și profit.

De ce să alegeți Marketos pentru promovarea magazinului online

Pentru că dacă aveți de partea dumneavoastră o echipă de experți în marketing digital pentru comerț electronic, veți avea un avantaj competitiv suplimentar. Specialiștii Marketos cu sediul în Timisoara au peste 50 de ani de experiență combinată în marketingul eCommerce. Aveți nevoie de un site web performant? Verificat. Obțineți mai mult trafic? S-a făcut! Îmbunătățiți conversiile? Am fost acolo și am făcut asta; o vom face pentru tine.

Iar serviciile de marketing ale Marketos vor fi gratuite la final, deoarece vom genera un randament ridicat al investiției care va plăti mai mult decât taxele de marketing. În plus, pentru costul unui singur angajat de marketing care nu este versat în aspecte importante ale marketingului eCommerce, veți primi o întreagă echipă de experți care lucrează la proiectul dumneavoastră.

Pe Cine Ajutăm

Timp de 3 ani consecutivi, am ajutat afacerile de comerț electronic B2B și B2C dintr-o gamă largă de industrii să depășească orice tip de provocare, să își crească veniturile și să își dezvolte companiile dincolo de ceea ce credeau că este posibil.

B2B Ecommerce

B2C Ecommerce

C2C Ecommerce

Single Brand Website

Magazine Online

Marketplaces

Dropshipping

Subscripții

Vânzare cu ridicata

Afacerea ta de eCommerce va crește. Garantat.

Da, am spus garantat. Fără capcane sau trucuri. Dacă nu reușim să vă creștem traficul calificat și conversiile prin intermediul programelor de marketing selectate, nu plătiți. Este la fel de simplu ca asta.

Garanția noastră pune responsabilitatea pe umerii echipei noastre, oferindu-vă o sursă de presiune mai puțin îngrijorătoare. Pentru a afla mai multe despre modul în care ne susținem munca, solicitați o analiză de marketing și o consultație complet gratuită. Vă veți bucura că ați făcut-o.

SERVICII DE MARKETING PENTRU ECOMMERCE

5 Soluții Puternice de Marketing pentru eCommerce

Afacerile de comerț electronic au nevoie de un set unic de soluții de marketing pentru a face față în mod eficient provocărilor unice cu care se confruntă și pentru a crește veniturile.

În centrul fiecărei campanii de marketing digital de succes pentru afacerile de comerț electronic se află cinci pași simpli, dar incredibil de eficienți. Asigură-te că implementezi următoarele soluții în propriul tău eCommerce și vei fi bucuros că ai făcut-o.

PASUL 1

Strategia de marketing eCommerce care urmărește rezultatele

O fază completă de descoperire este piatra de temelie a tuturor campaniilor noastre de marketing eCommerce, începând cu un audit al afacerii dumneavoastră, obiectivele de venituri, peisajul pieței, călătoria cumpărătorului, audit UI/UX și multe altele. Numai după ce putem trasa un plan de succes realizabil, cu obiective măsurabile față de care suntem responsabili, semnăm cu un nou client pentru realizarea marketingului. Asigurați-vă că orice agenție pe care o angajați face acest lucru.

Suntem printre puținele agenții specializate cu adevărat în marketingul multichannel a comerțului electronic din țară. Deoarece comerțul electronic este specialitatea noastră, înțelegem cât de critic este să începem un proiect prin crearea mai întâi a unei strategii solide cu obiective măsurabile.

PASUL 2

Design web și dezvoltare de magazine online de mare putere

Site-urile web construite în mod corespunzător sunt esențiale pentru orice afacere, dar acest lucru este valabil de 100 de ori mai mult pentru un magazin online. Site-ul este cu adevărat fundația afacerii tale, iar orice erori în proiectarea sau dezvoltarea site-ului se vor adăuga la o sumă costisitoare în venituri pierdute. Din proiectele pe care noi le analizăm 90% din magazinele online nu au avut un plan care să țină cont de normele de optimizare de rate de conversie.

Aveți nevoie de un magazin online de înaltă performanță pentru a vă maximiza rata de conversie și pentru a îndeplini fără probleme funcții esențiale, cum ar fi implicarea cumpărătorilor, urmărirea inventarului și sprijinirea personalului de vânzări. Site-ul trebuie să fie, de asemenea, frumos, rapid, ușor de navigat și să transmită încredere.

Echipa noastră are zeci de ani de experiență combinată de lucru cu branduri de comerț electronic din aproape toate industriile și este versată în toate cele mai bune platforme de comerț electronic disponibile. Vă vom ghida în alegerea celei potrivite pentru afacerea ta unică și vom dezvolta un site care să facă procesarea vânzărilor o joacă de copii pentru angajații tăi și o plăcere pentru clienții care intră pe site.

PASUL 3

Servicii SEO pentru magazine online

SEO este ceea ce permite afacerii tale de comerț electronic să fie găsită online. Și, pur și simplu, o găsire slabă a site-ului echivalează cu vânzări slabe. În schimb, o clasare ridicată în motoarele de căutare îți va transforma afacerea și va crește veniturile. Am ajutat mulți clienți din domeniul comerțului electronic să obțină poziții pe prima pagină pe Google și, foarte probabil, putem face același lucru pentru afacerea ta pe care vrei să o crești.

SEO este modul în care afacerea ta se va evidenția față de concurență, dar pentru a avea succes, ai nevoie de o echipă cu experiență în algoritmii de căutare Google și în cea mai recentă metodologie de căutare. Suntem experți în toate aspectele legate de SEO, inclusiv: tehnic, în care ne asigurăm că site-ul este optimizat și poziționat pentru a fi indexat corespunzător de Google; marketingul de conținut, prin care ne asigurăm că un text convingător și informativ permite ca site-ul să fie "ușor de găsit" pe motoarele de căutare; construirea de backlink-uri, prin care site-uri de încredere se leagă de site-ul tău și multe altele.

În loc să cauți experți în fiecare dintre aceste discipline, poți angaja agenția noastră de marketing digital pentru comerț electronic cu servicii complete, care execută toate aspectele SEO direct în cadrul companiei.

PASUL 4

Realizare de conținut (content marketing) pentru magazinele online

Marketingul de conținut este atât o componentă esențială a SEO, cât și modul în care comunici cu clienții tăi. Paginile de produs și de categorie, paginile de destinație, blogurile, ghidurile experților, e-mailurile și chiar anunțurile din social media fac parte din eforturile tale de marketing de conținut. Potențialii clienți au întrebări despre produsele tale și, prin intermediul marketingului de conținut, poți răspunde preventiv la aceste întrebări, determinându-i să ajungă pe site-ul dvs. web și transformându-i în clienți plătitori. Această metodologie, cunoscută sub numele de "Ei întreabă, noi răspundem", s-a dovedit a fi eficientă în ceea ce privește creșterea clasamentului de căutare, a traficului organic, a încrederii clienților și a veniturilor.

La Marketos, generăm conținut care să răspundă la cele mai presante întrebări ale clienților într-un mod care să adauge valoare vieții lor și să conducă traficul organic și veniturile lor în magazinul tău online. Portofoliul nostru cuprinde zeci de companii de comerț electronic care ne-au încredințat strategiile lor de marketing de conținut, cu rezultate extraordinare. Marketingul de conținut este o modalitate puternică de a construi loialitatea față de marcă și de a crește veniturile în tandem.

PASUL 5

Promovare online pentru magazinele de ecommerce

PPC (promovarea pe Google cu plată la click) oferă un randament uimitor de minim 300% din cheltuielile de publicitate, iar reclamele de retargetare au rezultate și mai bune. Anunțurile PPC și retargeting sunt fantastice atunci când trebuie să generezi vânzări, rapid. Ținând cont de aceste statistici convingătoare, merită să iei în considerare adăugarea PPC și a retargetării în arsenalul tău de marketing digital.

Promovarea pe Facebook și Instagram pentru anumite nișe oferă randamente chiar si de 4000%. Realizarea de reclame pe aceste canale, în mod clar, nu trebuie omisă.

Profită de strategiile cuprinzătoare de publicitate pentru comerț electronic ale Marketos, adaptate pentru a vă oferi un randament semnificativ al investiției. Experții noștri în publicitate digitală pentru comerț electronic vor evalua tipul, cantitatea și durata de publicitate necesare pentru a vedea rezultate. Ca întotdeauna, cu PPC și Facebook Ads, cheltuielile tale sunt gestionate cu strictețe.

BONUS

eCommerce E-mail Marketing

Conform cercetărilor, aproximativ jumătate din toate e-mailurile privind coșurile de cumpărături abandonate sunt deschise, iar peste o treime dintre cele pe care se dă click duc direct la o achiziție pe site-ul web de origine. Vom dezvolta o strategie de marketing prin e-mail pentru afacerea ta, inclusiv conținutul, configurarea livrării și automatizarea e-mailurilor. Asigură-te că profitați de acest instrument eficient din punct de vedere al costurilor și cu randament ridicat. 1 Leu investit în email marketing aduce 28 de lei în vânzări

BONUS

Optimizare rată de conversie

Conversion Rate Optimization (CRO) sprijină performanța site-ului prin îmbunătățirea raportului dintre vizitatorii site-ului și câți dintre acestia s-au transformat în clienți reali. CRO contribuie, de asemenea, la creșterea vânzărilor, a ratelor de clic și a altor obiective nedefinite, fără a fi nevoie să măriți volumul de trafic care vine pe site-ul tău.

Nu ești sigur cum să începi promovarea online?

Contactați-ne pentru un audit complet de marketing digital pentru magazinul sau afacerea ta online. Datele pe care le vom aduna ne vor ajuta să elaborăm un plan bine structurat pentru a-ți crește veniturile din eCommerce.

Contactați-ne la (+40) 747-099-238 sau online pentru a te programa pentru o evaluare gratuită.

Soluții puternice de dezvoltare eCommerce folosind cele mai bune platforme

Indiferent dacă este vorba de Shopify, WooCommerce, Magento sau alt furnizor, platforma de comerț electronic este esențială pentru performanța afacerii dumneavoastră. Fiecare dintre platformele cu care lucrăm sunt unice și funcționează în moduri speciale, oferind afacerilor de comerț electronic funcționalități personalizabile, procesare fantastică a vânzărilor și multe altele. Unele dintre platformele de comerț electronic de top cu care lucrează agenția noastră sunt:

Shopify

Magento

WooCommerce

Recunoscuți ca o agenție de marketing eCommerce de top

Parteneri:

Brands cu care lucrăm sau am lucrat

CUM VĂ AJUTĂM

De ce să alegeți agenția noastră de marketing digital eCommerce

LUCREZI CU EXPERȚI
Echipa noastră este formată din cei mai buni experți în comerț electronic din industrie, fiecare având o experiență bogată în SEO, design și dezvoltare web, copywriting, creșterea veniturilor, publicitate și multe altele.

PUTEȚI STA LINIȘTIT
Devenim parteneri de încredere cu toți clienții noștri, iar succesul lor este succesul nostru. Marketingul digital pentru comerțul electronic este unic față de alte industrii și necesită o echipă cu experiență specifică în creșterea veniturilor din comerțul electronic.

EȘTI MEREU LA CURENT
Noi credem în responsabilitate. În fiecare lună, livrăm rapoarte de performanță măsurate în funcție de factorii de decizie și de indicatorii cheie de performanță specifici afacerii dumneavoastră.

GARANTĂM REZULTATELE*
Oferim o garanție nemaiîntâlnită în industria de marketing. Ne susținem munca noastră pentru liniștea dumneavoastră. Vom începe să lucrăm pentru 50% din bugetul proiectului dvs. până când vom atinge KPI-urile dvs.

FAQ

 

Cele mai întâlnite întrebări legate de eCommerce și Promovare Online

Ce tip de ecommerce-uri ajutați?

Ajutăm o mare varietate de afaceri de comerț electronic B2B și B2C și am ajutat clienții noștri să depășească orice tip de provocare. Ajutăm magazine mari de comerț electronic, dar majoritatea clienților noștri sunt magazine de comerț electronic mici și mijlocii, cu venituri cuprinse între 0,5 și 3 milioane de euro.

Efectuați design și dezvoltare de magazine online?

Absolut. Testăm performanța site-ului dvs. existent în raport cu standardele și cele mai bune practici din industrie. Dacă descoperim că există discrepanțe în ceea ce privește performanța site-ului, vom sugera cu siguranță o reproiectare a site-ului. De asemenea, facem și migrări de platformă la scară largă.

Oferiți o garanție pentru serviciul de marketing eCommerce?

Asigurarea liniștii clienților noștri este de o importanță capitală. Ca o prioritate, ne susținem munca noastră cu o garanție rar, dacă nu chiar niciodată, oferită în industria de marketing digital. Vă rugăm să programați o consultație pentru a afla mai multe despre pachetul nostru special, în cadrul căruia preluăm proiectul dvs. la jumătate din bugetul convenit, până când atingem KPI-urile dvs., moment în care revenim la onorariul lunar normal.

Care este avantajul să-ți angajezi propria ta agenție de marketing?

În primul rând, clienții noștri au încredere în noi și avem un palmares de proiecte de succes (pentru mai multe detalii, consultați portofoliul nostru și studiile de caz). Oferim clienților noștri o garanție cu adevărat fără precedent. Suntem specializați în marketingul eCommerce. Oferim toate soluțiile noastre in-house - fără externalizare. Acest lucru înseamnă că veți obține un efort de marketing cu adevărat cuprinzător, completat de experți în SEO, PPC, conținut, publicitate, strategie de afaceri, design și dezvoltare web și multe altele. Suntem transparenți și răspunzători față de dumneavoastră, clientul, la fiecare pas.

Cât costă serviciile de marketing eCommerce oferite de Marketos?

Suntem specializați în marketingul eCommerce care oferă un randament ridicat al investiției. Acestea fiind spuse, bugetul dvs. va depinde de cât de repede doriți să vă dezvoltați. Oferim soluții complete de marketing pentru comerț electronic, cu prețuri cuprinse între 1.450 și 6.250 de euro pe lună și chiar mai mari, pentru companiile mai mari sau pentru cei care doresc eforturi mai agresive.

Cât durează până obțin primele rezultate?

În timp ce anumite canale de marketing necesită mai mult timp pentru a se dezvolta, dar oferă un flux constant de trafic calificat (gândiți-vă la SEO), alte căi oferă rezultate rapide (gândiți-vă la PPC). Ținând cont de acest lucru, soluțiile pe care le-am implementat în cadrul proiectului dvs. particular vor determina în cele din urmă cât de repede veți începe să vedeți rezultatele. În medie, clienții noștri din domeniul comerțului electronic văd, de obicei, rezultate reale începând cu aproximativ 90 de zile, și mai devreme în cazul campaniilor PPC.

CLIENȚII NOȘTRI OBȚIN ÎN MEDIE 4.5X ROI

Solictați o ofertă

Contactați-ne pentru a programa o evaluare de marketing digital fără obligații a site-ului dvs. de comerț electronic.
În timpul auditului nostru, vom verifica:

 • Viteza de încărcare a site-ului
 • Performanța platformei și/sau a plugin-urilor de la terți
 • Calitatea backlinkurilor
 • SEO
 • Experiența Utilizatorului
 • Structura Pâlniei de Vânzări
 • Audit optimizare Rate de Conversie pagină de produs și checkout

La finalul evaluării noastre, vă vom oferi un plan de marketing digital personalizat și gratuit, adaptat pentru afacerea dvs. unică.