Promovare TikTok

TikTok este cea mai populară aplicație a momentului. Afișați-vă în profilul targhetat al utilizatorilor de TikTok. Începeți.

Promovarea pe TikTok trebuie să fie parte esențială a strategiilor de marketing în 2021

În România sunt peste 2.5 milioane de utilizatori activi, așa că dacă deții o afacere, este imposibil ca printre aceștia să nu fie potențiali clienți. Momentan, concurența de publicitate pe această platformă este destul de scăzută, lucru care poate fi în avantajul tău dacă alegi să începi să te promovezi pe TikTok chiar acum.

Servicii de promovare TikTok care dezvoltă afaceri

Indiferent dacă doriți să creșteți conversiile, traficul către site-ul dvs. web sau ambele, serviciile noastre de gestionare TikTok vă pot ajuta să vă atingeți obiectivele.

Marketos poate livra campanii pe TikTok personalizate pentru a vă ajuta să creșteți atât traficul, conversiile, cât și veniturile pentru compania dvs.

Sunteți gata să începeți cu publicitatea plătită? Contactați-ne online pentru a discuta cu un strateg experimentat din echipa noastră TikTok despre cum să obțineți mai multe venituri cu anunțurile pe cea mai populară aplicație din lume.

Te înțelegem - uneori vrei să vorbești direct la sursă. Pentru a vorbi cu un specialist în marketing digital despre serviciile noastre de marketing, nu ezitați să ne sunați la: +40 747 099 238

promovare tiktok

Ce includ serviciile noastre de promovare TikTok?

Când alegeți serviciile noastre de gestionarea a promovării pentru compania dvs., primiți o rezoluție la cheie pentru dezvoltarea, gestionarea și îmbunătățirea strategiei dvs. În plus, veți putea să vă asociați cu o agenție care aduce peste 10 de ani de experiență în gestionarea campaniei campaniilor online.

Ce primiți:

1. Vă oferim un reprezentant de cont dedicat

2. Construim o strategie pentru TikTok personalizată pentru afacerea, industria și obiectivele dvs.

3. Putem porni #Challenge sau participa la #Challenge, cea mai populară strategie de promovare pe TikTok

4. Putem realiza promovare cu ajutorul Influencerilor.

5. Folosim inteligența artificială avansată pentru a cerceta strategiile publicitare ale concurenților

6. Dezvoltăm copii personalizate ale campaniei publicitare, pe care apoi le testăm pentru performanță

7. Gestionăm sumele cheltuite în mod strategic pentru a vă maximiza rentabilitatea. Avem grijă de banii dvs.

8. Optimizăm copierea, proiectarea și direcționarea actuală a anunțurilor pentru a îmbunătăți performanța

9. Monitorizăm și actualizăm setările contului pentru a asigura performanța

10. Oferim rapoarte periodice pentru a vă menține afacerea actualizată

11. Și altele!

Dacă aveți întrebări despre planurile și livrabilele noastre de gestionare a anunțurilor online, contactați-ne online.

De ce este Marketos unul dintre cei mai buni furnizori de servicii de promovare online?

Prețuri transparente

Credem că pentru a forma o relație puternică cu clienții noștri, trebuie să fim transparenți - și asta include prețuri de gestionare a promovării prin Tiktok

Vrem să știți imediat dacă serviciile noastre sunt potrivite pentru dvs. pe baza costurilor de gestionare și dorim, de asemenea, să vedeți defalcarea a ceea ce este inclus în fiecare plan.

Acest lucru creează, de asemenea, o rampă de conversație despre buget și despre ceea ce este inclus în fiecare dintre planurile noastre.

Obiectivele dvs. devin obiective noastre

Clienții noștri sunt considerați familia la Marketos. Pentru a obține cele mai bune rezultate posibile pentru afacerea dvs., facem din obiectivele dvs. obiectivele noastre și ne asigurăm că facem tot posibilul pentru a ca toate campaniile realizate să atingă și chiar să depășească obiectivele propuse.

Când ești fericit, suntem fericiți.

Vă economisim timp prețios

Dacă sunteți în căutarea uneia dintre cele mai bune companii pentru promovarea pe Tiktok, Marketos vă poate ajuta. Nu vă vom ajuta pur și simplu să scrieți copiile și să dispăreați, ci vă vom ajuta în fiecare etapă a procesului de promovare

Veți primi un manager de campanie dedicat, care vă va asculta și auzi solicitările, va elabora un plan de acțiune și vă va ține la curent cu succesul companiei dvs.

Vom dezvolta campania și strategia dvs., vom efectua cercetări și selecții avansate de cuvinte cheie și vom efectua chiar o analiză a industriei dvs. pentru a ne asigura că vizăm persoanele potrivite.

Ne vom ocupa de toate redactările pentru campania dvs. publicitară, vom testa performanța reclamei și vom dezvolta și modifica în mod continuu cuvintele cheie care fac parte din campania dvs.

Când vine vorba de campania dvs. pe TikTok, o avem sub control.

Oferim raportare ROI transparentă

Am menționat anterior importanța analizei rezultatelor anunțurilor dvs. pentru a ne asigura că generați cât mai multe conversii și cât mai mult trafic posibil.

Nu vă faceți griji - ne vom ocupa și de asta.

Vă vom informa cu privire la performanța campaniei dvs. la fiecare pas și vă vom oferi sugestii educate despre cum să procedați.

Creăm manual fiecare campanie doar pentru dvs.

Știm că fiecare afacere este diferită și asta înseamnă că fiecare afacere are nevoi diferite.

Asta înseamnă că fiecare campanie este realizată manual pentru a include elementele care vă interesează cel mai mult.

5 motive pentru care Promovarea pe TikTok poate fi extrem de benefică pentru afacerea dvs.

Există mai multe motive pentru care ar trebui să luați în considerare adoptarea unei campanii Tiktok pentru afacerea dvs. Nu numai că este o strategie eficientă pentru creșterea traficului către site-ul dvs., dar este rentabilă, extrem de direcționată și oferă rezultate rapide.

Dacă nu sunteți deja convins, să vorbim puțin mai mult despre fiecare.

1. Este un mod rentabil de a face publicitate pe segmentul sub 30 de ani

Dacă tinerii sunt unul dintre principalele segmente de public pentru afacerea dvs., anunțurile TikTok ar putea fi o investiție utilă pentru dvs. Având 70% dintre utilizatorii TikTok sub 30 de ani (41% au vârste cuprinse între 16 și 24 de ani), aceasta nu este platforma potrivită pentru companiile care se adresează publicului mai în vârstă.

Pentru a vizualiza acest lucru, un număr semnificativ de videoclipuri populare pe TikTok se referă la subiecte orientate spre tineri, cum ar fi școala și temele.

Cu toate acestea, este demn de remarcat faptul că, în timp ce publicul actual al TikTok este predominant tânăr, rețelele sociale tind să fie adoptate mai întâi de publicul mai tânăr și apoi își pun amprenta asupra persoanelor cu o vârstă mai înaintată. Așadar, ar putea fi în continuare util să aflați mai multe despre platformă pentru a rămâne înaintea trendului, chiar dacă TikTok nu este potrivit pentru afacerea dvs. în această etapă.

2. Bonus de reclamă la promovarea pe TikTok

TikTok oferă afacerilor noi bonusuri de bun venit neegalate de nicio altă rețea socială. Poți să primești credit de promovare TikTok de până la 3.000 dolari! Bonusul se acordă pe etape – primești o sumă la deschiderea contului și apoi pe măsură ce cheltui din banii tăi.

Recomandare: asigură-te că primești acest bonus de reclamă la deschiderea contului pe TikTok și te poți juca în liniște pe banii. Sigur vei avea nevoie de o perioadă în care să testezi conceptele și variantele de reclamă.

Oricum, pe măsură ce firmele își deschid contul de reclamă TikTok, probabil că acest bonus inițial va scădea mult în valoare.

3. TikTok se concentrează pe creșterea inteligentă

TikTok câștigă cu adevărat impuls pe piață, în ciuda faptului că este similar cu alte câteva platforme. Cu toate acestea, modul în care funcționează TikTok este destul de diferit de modul în care funcționează alte platforme. TikTok a introdus, de asemenea, mai multe instrumente concepute pentru a menține utilizatorii în siguranță și în siguranță împotriva ochilor curioși. Aveți libertatea de a controla confidențialitatea profilului dvs. după cum doriți.

4. TikTok este în creștere Rapidă

TikTok este una dintre platformele de social media cu cea mai rapidă creștere care există. Baza de date a utilizatorilor crește zilnic. Aproximativ 3 milioane de români își găsesc drumul în TikTok zilnic pentru a viziona videoclipuri. Acesta este un lucru de care companiile ar trebui să profite cu adevărat pentru a ajunge la public despre produse și servicii. Videoclipurile dvs. de marketing pot deveni virale cu ușurință pentru mii de oameni pe TikTok.

5. TikTok este mai ieftin pe partea de influenceri

Marketingul prin influeceri este în esență cea mai eficientă strategie pentru a atrage clienți potențiali către produsele sau serviciile dvs. În acest moment, doar câteva mărci folosesc TikTok pentru a-și promova produsele și serviciile. Acest lucru implică că aveți șanse mai mari de a vă face cunoscut brandul la mii de persoane, fără a cheltui enorm. Este mai ieftin și poate atrage cel mai mare grup de clienți.

De ce ar trebui să lucrați cu o agenție de marketing?

Marketingul este un proces continuu - nu este doar o strategie „stabiliți-o și uitați-o” care capătă impuls în timp, ci necesită ajustări constante pentru a vedea cele mai bune rezultate.

Dacă sunteți proprietarul unei companii care își petrece timpul plătind salarii, comandând inventar și gestionând o afacere, este puțin probabil să aveți timp să derulați o campanie pe Tiktok sau alt canal de promovare online.

Aici intervin agențiile. Angajarea unei agenții de marketing pentru gestionarea campaniei dvs. este una dintre cele mai inteligente mișcări de afaceri pe care le puteți face, deoarece probabil că nu veți avea tot timpul necesar pentru a vă administra campaniile online.

Avem suficientă experiență pentru a crea campanii câștigătoare de Marketing. Citește studiile noastre de caz.

Contactați-ne pentru o sesiune strategică gratuită

Dorim să vă dublăm afacerea online

Plătiți doar performanța

Întrebări Frecvente

Te poți promova pe TikTok?

TikTok vă oferă o mulțime de opțiuni pentru a face publicitate pe platformă. Deci, puteți să vă promovați și puteți alege ce va fi cel mai eficient în a ajunge la publicul țintă și a vă transmite mesajul.

Cât costă sî te promovezi pe TikTok

Anunțurile TikTok încep de la 4-5 lei per CPM. Recomandarea mea pentru România este de a folosi o strategie de promovare bazată pe CPM.

Reclamele pe TikTok se merită?

TikTok face ușor și accesibil crearea unor campanii extraordinare. Dacă o parte din publicul tău țintă este sub 30 de ani, atunci TikTok este o rețea de care trebuie să ți cont și pe care trebuie să te promovezi.

TikTok te plătește?

În România nu primești bani de la TikTok, dar poți realiza venituri prin realizarea de reclame, prmovări produse pentru alte branduri. Asta dacă ai un canal urmărit.