Web Design Services

Affiliate Management

Relația dintre agentul de publicitate, editor și client se află la baza marketingului afiliat.

Afiliere de marketing este termenul utilizat pentru a descrie o formă de publicitate online care constă în recompensarea unui afiliat pentru trimiterea unui vizitator sau recompensarea unui client pentru efectuarea unei acțiuni dorite, cum ar fi efectuarea unei achiziții sau abonarea la un buletin informativ. Într-un fel, Affiliate Marketing poate fi privit ca o publicitate gratuită pentru pagina dvs. - o rețea de site-uri web aferente care îndrumă clienții să cumpere de la dvs.

Campaniile de afiliere au cele mai bune rezultate atunci când sunt combinate cu campaniile de optimizare pentru motoarele de căutare (SEO), cu plată pe clic (PPC), cu suport pentru e-mail marketing și sunt potrivite pentru industria călătoriilor, comerțului cu amănuntul și serviciilor.

Efectul afiliat de marketing nu este aruncarea unui buchet de link-uri la proprietarii de site-uri diferite, în speranța că ceva se va lipi. Este un efort bine planificat, specificat, menit să dezvolte relații pe termen lung cu site-uri web ale unor terțe părți, site-uri relevante din industria de cercetare cu pagini de încredere și să construiască o rețea valoroasă de afiliați pentru site-ul dvs. web, care va aduce trafic de calitate care să convertească.

În plus, marketingul de succes Afiliate implică, de asemenea, anumite trăsături de afaceri, cum ar fi abilitatea de a fi flexibil cu comisioanele, în special în perioadele în care există o scădere a vânzărilor, deoarece un comision mai mare va face afiliații să muncească mai mult pentru dvs.

56

Campanii de Marketing Afiliat

284

Afiliați monitorizați

8

Afiliați cu peste 1k Euro încasări lunare

14

Rețele de afiliere

50k

Emailuri trimise

500+

Banere

Echipa noastră de management afiliat poate stabili o înțelegere clară a mărcii, propunerii și produselor dvs. pentru a vă ajuta să depășiți performanțele concurenților dvs. Dispunem de experiența tehnică și strategică necesară pentru a ne permite să vă conectăm cu mai multe rețele și editori care sunt cei mai potriviți pentru dvs., oferind în același timp o plasare optimă și generând volume de vânzări reale.

De asemenea, este important să mențineți o relație de încredere cu site-urile dvs. afiliate, asigurându-vă că plătiți comision în termenul convenit. Cheia unei campanii de succes este menținerea unei relații puternice cu afiliații dvs., pentru a vă ajuta să vă construiți încrederea în marca dvs. Acesta este motivul pentru care experții noștri instruiți profesional folosesc strategii inovatoare și relații cu alte filiale de vârf pentru a crește vânzările și conduce în cadrul unui model bazat pe performanță.

Povestește-ne despre proiectul tău

Dorim să îți dublăm afacerea online

Putem gestiona toate aspectele unei campanii afiliate pentru afacerea dvs.. Știm care dintre rețelele de afiliați sunt cele mai bune pentru industria dvs. și știm cum să construim relații care să conducă la o acoperire mai mare a produsului dvs. pe aceste site-uri afiliate.