Email Marketing și Automatizări Email

Creăm campanii de marketing personalizate pentru fiecare segment al publicului dvs.. Lipsa unei strategii de email marketing vă privează de o creștere cu minim 20% a cifrei de afaceri.

Marketingul prin e-mail oferă o legătură eficientă cu publicul vizat și vă oferă cea mai bună rentabilitate a investiției. Ajungeți la clienții actuali și potențiali, îi informați în legătură cu cele mai recente oferte și știri ale companiei dvs.

Agenții de marketing sunt de acord că e-mailul este o cheie a afacerii, în special pentru rentabilitatea investiției și dezvoltarea de relații profitabile de lungă durată. O campanie personalizată, segmentată și direcționată de marketing prin e-mail este importantă pentru conștientizarea mărcii și pentru creșterea numărului de conversii (comenzi).

Experții noștri utilizează instrumente și strategii actualizate la cerințele pieței.  Urmărim rezultatelor pentru a obține cele mai bune angajări posibile ale mărcii și pentru a maximiza vânzările.
Putem avea grijă de strategia dvs. completă de marketing prin e-mail de la proiectarea șabloanelor, realizarea secvențelor de follow up, crearea de content, până la urmărire și raportare.

Cea mai bună strategie de email marketing

Echipa noastră va dezvolta cea mai bună strategie pentru a atrage publicul țintă definit, pentru a îmbunătăți relația cu acesta și pentru a mari cifra de afaceri.

Campanii de Email Marketing

Echipa noastră este gata să proiecteze, să construiască și să furnizeze un șablon de e-mail pentru comunicarea cu publicul dvs., precum și să vă gestioneze campania de marketing prin e-mail. Toate acestea vor conduce la schimbări dramatice ale vânzărilor și rentabilității.

Secvențe de email

Fie că ai un magazin online sau un simplu site de prezentare e-mailurile trebuiesc trimise într-o anume succesiune pentru a genera cele mai bune rezultate. Am trimis peste 5 mil de e-mailuri cu rezultate WOW. Contactează-ne pentru mai multe detalii.

Urmărire & Reportare

Primiți rapoarte detaliate asupra aspectelor cheie ale campaniei dvs., cum ar fi cine a făcut clic pe e-mailul dvs. pe site-ul dvs., unde a făcut clic și cine a efectuat conversia.

Ne ocupăm de tot, pornind de la implementare, crearea conținutului, realizarea secvențelor, urmărire și optimizare continuuă.

Creșteți prezența online prin alegerea serviciilor noastre de marketing prin e-mail. Formula noastră câștigătoare combină strategia, implementarea și urmărirea.

Povestiți-ne despre proiectul dvs.

Dorim să vă dublăm afacerea online

Plătiți doar performanța

Fă-ți o afacere online performantă - beneficiază de cea mai bună experiență interactivă, imbatabilă, bazată pe designul inteligent și tehnologia inovatoare.

 

Ești gata să începi?

Testimoniale