Reputation Managment Services

Gestionarea Reputației Online

Managementul reputației poate spori vizibilitatea, poate crea un capital de brand și poate genera suportul publicului pentru un anumit caz în timp ce vă creează reputația online

Managementul reputației urmărește să stimuleze vizibilitatea online și să conducă vizitatorii la un site web, asistând reputația unei companii în motoarele de căutare. Aceasta ajută la promovarea unei dezbateri prin intensificarea conversației și "influențarea influețărilor". Gestionarea reputației online poate fi utilizată fie pentru creșterea numărului de rezultate pozitive ale mărcii și a cuvintelor cheie , fie pentru disiparea conținutului negativ care apare în motoarele de căutare prin căutări de mărci, căutări de cuvinte cheie sau ambele.

Oferim o gestionare completă a reputației dvs. online și care presupune o gamă largă de servicii oferite, cum ar fi monitorizarea socială, PR online, filtrarea și eliminarea conținutului negativ, implicarea, precum și promovarea conținutului social media. Rețeaua noastră vastă de contacte media ne permite să cunoaștem timpul și locul pentru tot ceea ce creați ca brand în lumea online. În acest fel, fiecare oportunitate este utilizată și tot conținutul este creat păstrând clientul țintă în minte.

Un mesaj negativ despre afacerea dvs. are un impact mai mare decât 100 de mesaje pozitive. Nu lăsa astfel de mesaje să-ți afecteze afacerea.

Effective Web Development Solutions

Furnizăm un raport privind gestionarea reputației care surprinde feedback-urile referitoare la compania, produsul sau serviciul dvs. care apare pe Internet, segmentăm raportul în presă pozitivă și negativă. Este important să urmăriți comentariile sau recenziile negative care apar pe paginile cu rezultate în motoarele de căutare (SERPs), creând o reputație negativă pentru marca dvs. și ar putea avea un impact semnificativ asupra vânzărilor și solicitărilor dvs. online. Echipa noastră poate rula și gestiona întreaga gestionare a reputației. Folosim software și tehnologiile avansate care pot colecta fluxurilor de informații despre compania dvs. Analizând aceste rapoarte putem construi strategii pentru a crește reuputația dvs. online.

Online PR Management

Monitorizarea mesajelor din rețelele sociale

Filtrarea conținutului negativ

Înlăturarea conținutului negativ

Fundația unei campanii de succes pentru gestionarea reputației este o evaluare aprofundată a circumstanțelor și obiectivelor tale. Fiecare dintre serviciile noastre poate fi utilizat separat în funcție de nevoile și țintele pe care le ai.

Povestește-ne despre proiectul tău

Dorim să va dublăm afacerea online

Contactați-ne astăzi și vă vom ajuta să vă construiți gradul de conștientizare a mărcii dvs., să vă consolidați autoritatea și să atrageți trafic spre site-ul dvs.

Testimoniale