Mobile Marketing Services

Mobile Marketing

Noile canale și platforme apar zilnic, iar mobilul are un avantaj puternic. Ponderea celor care folosesc telefonul mobil pentru a naviga, informa, cumpăra, comunica pe internet este mai mare decât a celor care folosesc alte dispozitive.

Numărul utilizatorilor de smartphone-uri este în continuă creștere, depășind cu mult numărul utilizatorilor de PC-uri, motiv pentru care posibilitatea de a ajunge la audiența acestui canal nu trebuie ignorată. Marketingul mobil creează experiențe mai puternice pentru utilizatori, care depășesc anunțul banner standard, care poate fi cu ușurință trecut cu vederea pe un ecran mobil. Oferim o mai mare posibilitate de a ajunge la publicul vizat oricând, oriunde.

Marketingul mobil oferă o gamă largă de oportunități de interacțiune cu utilizatorii la un nivel mai personal. Astăzi, putem aborda o audiență mult mai specifică, nu numai în funcție de vârstă, sex și locație, ci și de interese și date de navigare mobile, precum și de alți factori care dau posibilitatea de a ajunge la un anumit segment țintă, într-un anumit profil de public.

Experți în dezvoltarea site-urilor Web, serviciile noastre de implementare sunt adaptate pentru a vă satisface nevoile individuale. Ca o echipă profesionistă de marketing în domeniul mobil, vă putem gestiona întreaga campanie mobilă, genera un profil al publicului, design si development, până la livrare și raportare.

41%

Angajamentul pe mobil fata de desktop

+21%

Rata de conversie

+55%

Page Views

180k

Downloads

Oferim o analiză personalizată a strategiei de marketing pe mobil adaptată nevoilor dvs. de afaceri. Nu pierdeți o oportunitate imensă de afaceri - Mergeți mobil!

Design pentru Mobil

Asigurăm o experiență excelentă de navigare pentru toți utilizatorii cu eforturi concentrate pe mobil și pe desktop.

Targhetare specifică

Știm potențialul marketingul mobil pentru succesul afacerii, motiv pentru care campaniile noastre mobile se bazează pe o direcționare precisă.

Campanii prin SMS

Folosim o abordare transversală care integrează diferite canale mobile, inclusiv campanii de marketing prin SMS.

Povestește-ne despre proiectul tău

Dorim să va dublăm afacerea dvs. online

Contactați-ne și vom oferi o strategie de marketing mobil care va aduce beneficii semnificative investiției.

Testimoniale