Web Design Services

Optimizare rată de conversie

Conversion Rate Optimization (CRO) sprijină performanța site-ului prin îmbunătățirea raportului dintre vizitatorii site-ului și câți dintre acestia s-au transformat în clienți reali. CRO contribuie, de asemenea, la creșterea vânzărilor, a ratelor de clic și a altor obiective nedefinite, fără a fi nevoie să măriți volumul de trafic care vine pe site-ul dvs.

Rezultatele ratei de conversie determină, de asemenea, rentabilitatea investiției (ROI) din fiecare sursă de trafic și din campania pe care o desfășurați astfel încât cu cât este mai mare rata de conversie, cu atât va fi mai bună rentabilitatea investiției.

CRO îmbunătățește aproape orice alt aspect al marketingului digital prin creșterea valorii site-ului dvs. pentru fiecare vizitator. Schimbarea continuă se datorează îmbunătățirilor permanente din cadrul CRO dvs. și durează mult după ce testarea este finalizată. În acest fel, chiar dacă vețti decide să construiți un nou site web peste patru ani, veți păstra și veți putea folosi rezultatele tuturor testelor care au fost executate acum. Informațiile vor fi o bancă de cunoștințe de bune practici utile pentru următoarea dvs. afacere.

CRO tehnici

A/B Test

Un mai bun ROI 

Credem că o comunicare eficientă la începutul colaborării noastre ne permite să creăm o "cale de test" care să ofere obiective măsurabile, dar specifice pentru venituri, loialitatea clienților și creșterea totală a cotei de piață.

Effective Copyrighting

Suntem orientați spre realizarea obiectivelor durabile prin cercetare continuă, dezvoltare ambițioasă, teste riguroase și raportare meticuloasă. Echipa noastră de experți va analiza în detaliu modul în care utilizatorii interacționează cu site-ul dvs. web, în timp ce dezvoltă strategii pentru creșterea gradului de implicare a clienților și a ratei de conversie.

Vă ajutăm să ghidați vizitatorii să facă ceea ce doriți pe site-ul dvs.. Echipa noastră este pregătită să vă ajute la optimizarea site-ului și la creșterea ratelor de conversie, oferind o strategie CRO de succes pe termen lung pentru afacerea dvs.

21

CRO

15

Design Update

9

Website Redesign

17

A/B Split Testing

6

Website Flow Redesign

11

Adding Social Sharing

Analiștii noștri CRO utilizează cele mai bune instrumente din industrie pentru colectarea și vizualizarea datelor pentru a lua cele mai rapide și mai eficiente decizii. De asemenea, facem acest lucru în așa fel încât să nu fie necesară actualizarea sau modificarea codului site-ului dvs. de fiecare dată când este creat un test la fața locului.

Oferim cele mai eficiente tehnici CRO, testul divizat A / B, testarea multivariată, precum și diverse alte metode, cum ar fi schimbările în aspectul site-ului, proximitatea, culoarea, câmpurile și căile de călătorie. Utilizăm toate aceste informații până când determinăm ce combinație dintre cele de mai sus produce cea mai mare rată de conversie.

Folosind o abordare bazată pe teste, asigurăm obținerea celor mai bune rezultate specifice pentru compania dvs. Echipa noastră va testa în permanență toate aspectele site-ului dvs., verificând (și re-verificând) ce funcționează și ce nu, pentru a transforma mai mulți vizitatori în clienți convertiți.

Povestește-ne despre proiectul tău

Dorim să îți dublăm afacerea online

Plătești doar performanța

Faceți banii să lucreze pentru dvs.! Investiți bugetul dvs. de marketing în strategia noastră CRO apreciată, dezvoltată de echipa noastră profesională și obțineți o rentabilitate imediată a investiției dvs.

Testimoniale