Pay Per Click Management

Facebook & Google Ads

Pay Per Click (PPC) Management

Plata pe clic are un impact instantaneu și conferă mărcii dvs. o acoperire mult mai mare și o expunere mai mare. Nu este nevoie să așteptați să creșteți organic, puteți vinde imediat.

Ce facem

Strategiile noastre de campanii sunt concepute astfel încât să răspundă nevoilor clienților noștri și condițiilor lor de piață.

Furnizăm servicii actualizate, cu plată per clic, care includ: Anunțuri plătite pentru căutarea pe Google, publicitate video pe Youtube, anunțuri grafice în rețeaua de display, remarketing Google Ads, retargheting Facebook și publicitate pe rețelele sociale (Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn).

Oferim rezultate care ajută clienții noștri să își atingă obiectivele de afaceri. Garantăm plata la performanță. Administrăm conturile clienților noștri zilnic și monitorizăm prețurile și bugetele pentru a ne asigura că maximizează rentabilitatea investiției.

Rezultatele noastre remarcabile se datorează abordării noastre complexe și adaptate, care include o prezentare detaliată a afacerii și aspirațiilor clienților noștri pentru publicitatea Pay Per Click, precum și o revizuire a opțiunilor care prezintă o listă prioritară de activități recomandate.

Publicitate pe căutări în Google

Câștigați o rentabilitate a investiției pozitivă (ROI) prin intermediul publicității de căutare PPC. Cheltuiți banii cu înțelepciune și folosiți cea mai vizibilă și rentabilă formă de publicitate.

PPC Remarketing

Transformați "potențialii clienți" valoroși în "clienți fideli". Echipa noastră de profesioniști vă va ajuta să reangajați utilizatorii care și-au exprimat interesul, dezvoltând o strategie care să răspundă tuturor nevoilor dvs.

Publicitate pe rețelele Sociale

Doriți să măriți gradul de conștientizare cu privire la marca, produsul sau serviciul dvs.? Vom dezvolta o strategie de publicitate pe rețelele sociale care să vizeze îndeplinirea indicatorilor cheie de performanță (KPIs) și a obiectivelor dvs.

Publicitate pe rețeaua de Display

Oferim strategii individuale de marketing pe toată rețeaua de display care va duce la creșterea expunerii mărcii, a implicarii și a conversiilor. Gestionăm cu succes atât campaniile de răspuns direct, cât și campaniile de promovare a mărcii.

Publicitate Video - Youtube & Facebook

Suntem experți în publicitatea online. Echipa noastră este gata să vă ajute să obțineți avantajul competitiv prin crearea de anunțuri video care vor spori prezența mărcii dvs.

Avem suficientă experiență pentru a crea campanii câștigătoare pe Google Ads, Facebook, LinkedIn, Twitter și YouTube.

420

PPC Management Provided

213

Paid Search Advertising

17

Video Advertising Projects

141

Display Advertising Campaign

98

Successful PPC Remarketings

315

Social Advertising Projects

Povestește-mi despre proiectul tău.

Dorim să îți dublăm afacerea online

Plătești doar performanța

Contactează-ne astăzi și obține profituri maxime din investițiile făcute. Garantăm rezultatele!