Web Development Services

Servicii Creare Site

Avem experiență în toate aspectele legate de crearea unui site pentru a ajuta clienții să-și atingă potențialul complet . Puneți afacerea dvs. online, obțineți mai multe vânzări și descoperiți mai mulți potențiali clienți.

Cum procedăm

Abordarea noastră este cuprinzătoare atunci când vine vorba de crearea unui site. Pornind de la codificarea și marcarea până la designul web și crearea conținutului. Ne mândrim ca o echipă de profesioniști cu experiență care lucrează împreună. Scopul nostru este de a dezvolta site-ul dvs. nu numai pentru a avea o poziție mai înaltă în motoarele de căutare, ci și pentru a oferi cu adevărat cea mai bună experiență posibilă utilizatorilor dvs.

Oferim o gamă largă de servicii care includ site-uri de comerț electronic, platforme, portaluri, extranet, intranet, soluții software personalizate, aplicații mobile sau pur și simplu un site care acționează ca un portofoliu online pentru a vă afișa serviciile. Vă putem ajuta cu toate nevoile dvs.

Site-uri E-commerce

Cream site-uri de ecommerce utilizând platformele de Wordpress si Shopify. Vei primi o platforma de comerț electronic dezvoltată pentru a acoperi orice industrie.

CMS, WordPress, Drupal

Dezvoltăm sisteme de gestionare a conținutului (CMS) pentru a vă permite să gestionați eficient conținutul site-ului.

Intranets/Extranets

Echipa noastră dezvoltă soluții personalizate pentru dezvoltarea Intranet & Extranet, integrarea Sharepoint și managementul cunoștințelor.

Aplicatii Facebook

Dezvoltăm aplicații pe Facebook care transformă experiența utilizatorului și care maximizează nivelul de satisfacție al clienților.

Soluții de Email Marketing

Creăm campanii de email tip follow up, campanii care vor duce la o creștere de minim 30% a cifrei tale de afaceri.

PHP și Java Script

Oferim servicii de dezvoltare software în: PHP, Drupal, Python, JavaScript / jQuery și alte tehnologii moderne.

Effective Web Development Solutions

Toate site-urile noastre sunt responsive

Siteul tău se adaptează perfect pe orice rezoluție și orice tip de dispozitiv. Oferim testarea riguroasă pentru toate tipurile de dispozitive importante, precum și pentru browsere și sisteme de operare, înainte de a lansa noul dvs. site . Testarea este efectuată atât ca utilizator, cât și ca administrator pentru a vă asigura că site-ul dvs. este modern și receptiv.

Testarea se face într-un mediu securizat

Utilizăm instrumente complexe de colectare a conținutului Siteul este găzduit pe serverele noastre în timpul procesului de creare.

Effective Web Development Solutions

Povestește-ne despre proiectul tău

Dorim să vă dublăm afacerea dvs. online

Plătești doar performanța

Contactați-ne și obțineți un site web personalizat, care se potrivește exact nevoilor și cerințelor dvs.

Testimoniale