Web Development Services

Construim site-uri online de e-commerce Shopify de înaltă calitate pentru companii de toate dimensiunile

Lansarea unui nou magazin online poate fi destul de stresantă. De aceea, noi ne putem ocupa de întreaga configurare și lansare a noului dvs. magazin online, luându-vă o mulțime de driji de pe umeri și oferindu-vă cea mai bună si intuitivă rețetă pentru succesul comerțului electronic!

Ce oferă pachetul nostru Shopify

Lucruri pentru care nu trebuie să vă mai faceți griji

Proiectare și aspect

Consultarea temei și recomandări

Discutăm cerințele dvs. și discutăm ideile de design pentru a alege tema perfectă pe care să o folosiți ca punct de plecare.

Proiectare pagina de start

Vom configura funcții precum slidere, colecții recomandate, fluxuri Instagram, produse recomandate, reviewuri și multe altele.

Branding

Vom personalizăm tema cu culorile și fonturile specifice branding-ului dvs. Dacă nu le aveți, noi le putem alege. Singurul lucru pe care nu-l putem oferi este logoul dvs.

Pagini statice specifice

Creăm pagini precum Despre noi, Contact cu formular de contact, Politica de confidențialitate, Termeni și condiții, Întrebări frecvente de tip drop-down și alte pagini.

Header și footer

Vom configura meniul de navigare al magazinului, bara de căutare, meniuri adiționale și promoții suplimentare în header și în footerul magazinului dvs.

Design și codificare personalizate

Putem să începem cu o tema implicită Marketos, dar dacă aveți nevoie de câteva personalizari in anumite pagini, pentru un impact mai puternic asupra cumpărătorului, putem face asta.

Setarea platformei de eCommerce Shopify

Configurarea colecțiilor

Vă com configura categoriile (colecțiile în Shopify) într-un mod logic, ușor de organizat și de navigat.

Crearea unui filtru pentru colecții

Dacă aveți multe produse, vom configura filtre pe paginile colecțiilor active, astfel încât clienții să poată găsi produsul potrivit.

Asistență pentru expediere și contabilitate

Vă vom ajută să integrați aplicații pentru crearea, cu doar cateva click-uri, a AWB-urilor și facturilor.

Configurare SEO & Marketing

SEO & Instrumente de analiza

Instalăm și ne asigurăm că Google Analytics, Google Tag Manager, Google Search Console și Facebook Pixel funcționează corect.

Integrare Email Marketing

Conectăm platforma de marketing prin e-mail Omnisend, astfel încât e-mailurile clienților dvs. să fie capturate automat, iar mai apoi folosite în campanii de remarketing, coș abandonat etc.

Facebook și Instagram

Vă ajutăm să vă configurați magazinul Facebook și să vă conectați Instagram-ul, astfel încât să puteți crea postări în care sa etichetați produsele.

Lansare!

Lansare ghidata

Când magazinul va fi pregătit și gata de lansat, vom fi pregătiți pentru orice schimbări urgente de ultim moment.

Training

Vă vom învăța să utilizați platforma Shopify conferință video cu demo-uri deja pregătite. Deci, veți putea face modificări în magazinul dvs. pe cont propriu.

Modificari adiționale

Dacă după lansare aveți nevoie modificări adiționale, suntem disponibili la tarife ce vor fi comunicate în funcție de volumul de lucru.

De ce să ne alegeți?

Effective Web Development Solutions

Avem ani de experiență și cunoaștem toate lucrurile bune și rele.


Lucrăm cu Shopify din 2016, când era relativ necunoscut. Am văzut platform crescând și dezvoltându-se și o cunoaștem ca pe propriul computer. În tot acest timp, am ajutat clienții cu diferite tipuri de afaceri online, astfel încât să putem prevedea problemele pe care le-ați putea întâlni.

Vă vom economisi sute de ore pe termen lung.

În calitate de proprietar de magazin online, trebuie să v faceți griji de multe alte lucrui decât site-ul; printre care crearea sau aprovizionarea de produse, transportul, descrierile și fotografiile produselor. Dacă vă prețuiți timpul, concentrați-vă asupra afacerii și lăsați-ne pe noi sa avem grijă de lucrurile tehnice.

Effective Web Development Solutions

Povestește-ne despre proiectul tău

Dorim să vă dublăm afacerea dvs. online

Plătești doar performanța

Contactați-ne și obțineți un site web personalizat, care se potrivește exact nevoilor și cerințelor dvs.

Testimoniale